4 Ekim 2009 Pazar

LG Yemek Yarışması

3 Ekim'de LG Electronics'in düzenlediği, "sağlıklı yemekler" konseptli ve "Life's Tastes Good" adlı uluslarası yemek yarışmasının Türkiye ayağına katıldık. Çok keyifli bir tecrübeydi. Yarışma benim açımdan çok hoş bir sürprizle neticelendi :) Jüride Marriott Otel'in baş şefi Eyüp Kemal Sevinç, LG Electronics Pazarlama Müdürü Aysun Şabanlı ve Ebru Şallı vardı. Yemeklerimizi LG'nin ürettiği son teknoloji, quartz pişiricili akıllı fırınlarda yaptık. Buharlı pişiriciden, ızgaraya, mikrodalga fırından ışıklı pişiriciye kadar çok çeşitli pişirme alternatifleri sağlayan gelişmiş teknolojik özelliklerle donatılmış bu fırının pişirme süresinden sağladığı tasarruf ta benim açımdan oldukça etkileyiciydi. Belki bir ihtimal dereceye girebilirim diye düşünmüştüm ama birinci seçildiğimi duyunca kelimenin tam anlamıyla şoka girdim ve dilim tutuldu! İnanılmaz mutlu oldum. LG'ye ve bana her zaman sonsuz destek sağlayan sevgili Damak Tadı Gülümser Abla'cığıma da buradan çok teşekkür etmek istiyorum :)

Hazırladığım Menü: Taze zencefilli, ballı sosta marine edilmiş ızgara tavuk; kremalı ve kaparili patates; baharatlarla lezzetlendirilmiş ızgara sebzeler

IMG_2530


Jüriye yemeğimi anlatırken :)

IMG_2529

18 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Tekrardan çokkk tebrikler canım..Bende senin kadar sevindim bu birinciliğe..Dubai'de çokkk başarılar..Öpüyorum yanaklarından..

Mimosa Café dedi ki...

Ben de sizi çok tebrik ediyorum ve de öpüyorum :)

Stil Direktoru dedi ki...

tebrikler benden de sevgiler yorumunuz için tşkler

Unknown dedi ki...

Canım çok tebrik ederim. Sonucu duyunca hiç şaşırmadım. Hepimiz yaratıcılık konusunda son derece iyi olduğunu biliyoruz. Yarışmanın devamını da aynı şekilde sonlandırmanı dilerim.

Mimosa Café dedi ki...

Herkeslere çok teşekkür ediyorum. Çok öpüyorum. Sevgilerimle.

Sevil Şahin dedi ki...

ebrucum çok ama çok tebrik ederim harika idin
hak etmiştin başarıların devamını diliyorumm

Mimosa Café dedi ki...

Sevgili Sevil'ciğim,

Güzel dileklerin için çok ama çok teşekkür ediyorum. Seni tanıdığıma gerçekten çok sevindim. Yeniden görüşmek dileğiyle.

zarpandit dedi ki...

tebrik ederim burçdaşım :))) sundugun lezzetler gercekten farklı ama uyumlu burdan bile insanın agzını sulandırıyor:D

Mimosa Café dedi ki...

Çok teşekkür ederim sevgili Zarpanditçiğim :)Yemeklerimi beğenmene çok sevindim. Sevgiler.

TATESAL dedi ki...

Tebrikler canım,ellerine sağlık....başarılarının devamını diliyorum....

http://www.lezzetibol.com dedi ki...

Canım benim canı gönülden tebrik ediyorum seni. Gerçekten de çok güzel bir yemek hazırlamışsın.
İnsanın takdir edilmesi ne kadar güzel bir duygu değil mi. Bir de bu sevinci sevdiklerinle paylaşıyorsan. Değme keyfine. Artık sıra yeni yarışmalarda ve yeni derecelerde.
Başarınız daim olsun canım benim
Tekrar tebrikler
sevgilerimle

kristalkelebek(aslı) dedi ki...

Ebru, ben de gönülden tebrik ediyorum. Türkiye ayağında başarılı olduğuna göre dünya çapında bizi temsil edeceksin sanırım. O süreçte de başarılarının devamını dilerim..
Sevgiler:).
aslı

evcilik dedi ki...

ellerinize sağlık ve tebrikler,insanın ürettiklerinin taktir görmesi kadar enerji verici birşey yoktur herhalde..
başarılarınızın devamını dilerim..

Tijen dedi ki...

Sevgili Ebru,
Çok çok sevindim. Dubai'de de başarılı olup hepimizi sevindireceğinize hiç şüphem yok!

Mimosa Café dedi ki...

Çok sevgili tatesalcığım, lezzetibol Tijen'ciğim :), Aslı'cığım, evcilikçiğim ve diğer Tijen'ciğim :) mesajlarınız için çok çok teşekkür ediyorum. Hepiniz çok tatlısınız ve beni çok mutlu ettiniz. Herkese öpücükler. Sevgiler.

Nur Vural dedi ki...

Öncelikle tebrik ederim. Braunda tanışmıştık hatırlarmısın bilmiyorum.

Ziyaretin için çok çok teşekkürler...


Sevgiler...

Ordanburdanhayattan dedi ki...

Harika haber bu, tebrik ederim. bana ziyaretine cevaben uğramıştım sana ama iyi ki de gelmişim. ben bu yarışmadan nasıl haberdar oldugunu ve basvurdugunu merak ettim acıkcası, hiç duymadım öncesinde. çok heyecan verici olmalı. dubaide basarılar

Unknown dedi ki...

Tebrikler Ebrucum, üniversiteden beri yemeklerinden tatma fırsatı bulduğum için şanslı olduğumu biliyordum ama artık bu yeteneğin bir yarışmayla da tescillenmiş bulunuyor. Sadece yemekte değil, el becerilerindeki yaratıcılığının ve hayat enerjinin sana daha çook başarılar getireceğine inanıyorum.
Sevgiler
Elvan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...