11 Temmuz 2010 Pazar

Kahve Dünyası'nda Bol Çikolatalı Bir Etkinlik

Geçtiğimiz günlerde Kahve Dünyası'nda düzenlenen Çikokap tanıtım etkinliğine katıldım. Kahve Dünyası'nın çikolata kokulu, minik ve sıcacık mutfağında, Kahve Dünyası lezzetlerinin yaratıcısı Sevgili Derya İleri’den ayrıcalıklı bir eğitim alma fırsatımız oldu. Bu eğitim sayesinde pastacılık, çikolata, krema yapımı vb konularda çok değerli bilgiler edindik, muhteşem lezzetler yarattık.

1

%100 gerçek çikolatadan imal edilen özel şekilli hazır Çikokap’lar ile Kahve Dünyası bir yeniliğe daha imza atmış. Çoklu paketlerde, farklı şekillerde satışa sunulan Çikokap’lar Türkiye’de ilk kez Kahve Dünyası tarafından özel bir teknolojiyle üretiliyor.

2

Çikokap ile meyveli jöleden, dondurmaya, çilekli musdan kremaya içlerine istediğiniz malzemeyi koyarak birbirinden farklı değişik lezzetler elde edebiliyorsunuz. Ayrıca yaratıcılığınız ve hayal gücünüzü kullanarak yepyeni tarifler yaratmanız da mümkün. Örneğin biz etkinlikte mis gibi kahve kokan muhteşem bir krema hazırladık. Bunu taze pandispanya ve pastacı kreması ile birleştirerek hem görsel hem lezzetsel olarak kendine hayran bırakan tiramisular yaptık. Tiramisunun yanında hazırladığımız limonlu creme brule de gerçekten nefis oldu.

çikomisu

Çikokap içinde tiramisu, adını çikomisu koydum :)

çikoçil

Pastacı kreması, çilek be beyaz çikolatalı pirinç patlağı ile süslediğim çikokap

ikram2

Kahve Dünyası'nın bizler için hazırladığı ikramlar

ikramkv

kvikram3

Bu harika etkinlik için Sevgili Esra Hanım'a, On İletişim'e, Kahve Dünyası'na ve Sevgili Derya İleri'ye çok teşekkür ediyorum. Bu arada Kahve Dünyası'nın denemediğim pek çok lezetini bu etkinlik vesilesiyle deneme fırsatı buldum. Musevilerin patlıcanlı, peynirli ve patatesli olarak hazırladıkları meşhur börekleri BOREKAS, Kahve Dünyası yorumu ile BÖREKİTAS olarak sunuluyor. Patlıcanlısı gerçekten muhteşem, denememiş olanlarım mutlaka denemesini tavsiye ediyorum. Ben şahsen yemeye doyamadım.

Farklı ekmekler ve içeriklerle hazırlanmış sandviçler, kişler ve cheesecake'ler de hepimizi mest etti. Kahve Dünyası mutfağının en önemli kurallarından birisinin tüm ürünlerin tamamen doğal malzemelerle hazırlanması olduğunu öğrendik. Bu durumda herşeyin bu kadar lezzetli olmasına şaşmamak gerek sanırım.


11 yorum:

Sevil Şahin dedi ki...

of of tam benlik olmuş bu ikramlar
ya hafta içi neden yapıyorlar bu tkinliği
:((

Benhurum dedi ki...

Nefis bir etkinlik olacağını bende biliyordum fakat tatilde olduğumdan gidememiştim ama çok sevdiğim tatlı arkadaşlarımın katılma ve bu güzel lezzetlere tanık olma fırsatı bulması içimi rahatlattı doğrusu, ellerine sağlık tatlım ne güzel lezzetler yapmışsın sen öyle:) yerim ben onları yerim:D
Afiyet şeker olsun tatlım, öptüm kocaman...

Momo dedi ki...

all is the best in the entire world:chocolate &fruits!
beautiful!

uğurböceği dedi ki...

çikolata olsun taştan olsun derim.

www.pemberehber.com dedi ki...

Merhaba canım, sayfamıza iyi ki uğramışsın bu sayede harika bir sayfa daha keşfetmiş oldum. Etkinlik çok güzel geçmiş belli :) Harika görüntüler yakalamışsınız. Umarım farklı etkinliklerde bir araya geliriz. Sağlıcakla kal

Damak Tadı dedi ki...

Harika bir gündü Ebru'cuğum,iyi ki gitmişiz.)


Öptüm çok çok..))

pelince dedi ki...

Nefis sunumlar,bu kaplardan geçen hafta aldım.. içine ne koyup fotoğraf çekmeli daha karar veremedim;)) ne iyi yapmışsınız...

Jose Ramon Santana Vazquez dedi ki...

...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


TE SIGO TU BLOG




CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...


AFECTUOSAMENTE
MIMOSA CAFÉ

ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DEL FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER Y CHOCOLATE.

José
Ramón...

dokuzuncubulut dedi ki...

Bu ne güzel ve lezzetli bir etkinlik olmuş böyle...
Hem ziyafet, hem eğitim:))) Bir taşla iki kuş... Orada olmak isterdim!!!

dokuzuncubulut dedi ki...

Selamlarımı ve sevgilerimi eklemeyi unutmuşum Ebrucum:)))

Narince dedi ki...

Etkinlik tadını biz de aldık ucundan, bir arada hoşça vakit, değerli bilgi.
Öpüyorum şekerim, sağlıcakla...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...