19 Ağustos 2009 Çarşamba

Sünger Bob'lu Doğumgünü Pastası

pasta1

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Sevgili Ebru Hanim, Size az once yine yazmistim ama sanirim gonderemedim, o yuzden yine yaziyorum. Ben Amerakidan szi zevkle takip eden bir hayraninizim. Yemeklerinizin her birini denedim, hepsi sahane oldu, kocam 5 kilo aldi. Bizimle bu tarifleriniz paylastiginiz icin cok tesekkur ederiz. Ayrica Turkiye birinciliginizle de gurur duyduk. Dubaide tum dualarimiz sizinle olacak. Ben Aralik ayinda ailemi ziyaret amacli Turkiyeye geclecegim. Acaba sizinle tanisip, kisir yapiminizi yakinda gorme sansim olabilir mi? Sizi seviyoruz, Allah yolunuzu acik etsin. Sevgiler, Mary.

Mimosa Café dedi ki...

Sevgili Amerika'dan Mary Hanim,
Cok ama cok seker oldugunuzu ifade etmeme izin verin :) Sanirim bu pastadaki katkilarinizi farketmis olacaksiniz ki ozellikle bu nadide parcaya bu ozel notunuzu birakmisiniz. Onumuzdeki gunlerde sizinle diyet dolu tarifler paylasayim da kocanizin aldigi 5 kilo erisin bulutlara karissin amin. Aralik ayinda ailenizi ziyaret amacli Turkiye'ye geldiginizde mutlaka goruselim beraber kisir yapalim. Biz de sizi seviyoruz. Opuyoruz kucakliyoruz bol bol.

A. dedi ki...

Mimosa Cafe , konuyla ilgisi yok ama birşey soracaktım. Maple syrup'lu tarifler denedinizmi daha önce ? Eğer evetse , Türkiye'de nerede bulunur bu süper lezzetteki sos diyim.??Pancake üstüne tereyağ ve maple syrup istiyor csanım :(

Mimosa Café dedi ki...

Ashley'cim maple syrup kullnıyorum evet. Bana Amerika'dan arkadaşım getirmişti fakat geçen gün yanlış hatırlamıyorsan beğenal diye bir gurme market var acıbademde, orada gördüm. Acıbademdeki olmasa bile başka yerlerdkei gurme marketlerde de mutlaka vardır. Makro'da da olabilir aslında. Bir bakman lazım cnaım. Tekrar görürsem yazacağım sana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...